CartDin varukorg är tom!  

Billiga möbler och inredning, färdigmonterat!Öppettider / Hitta hit

Industriellt

Ett unikt hem med rustika möbler där olika material möts och skapar harmoni. Här hittar du industriell inredning med färdigmonterade möbler. Vi har allt ifrån läckra plåtstolar och rustika soffbord till det charmiga skåpet med en blandning av olika färger.

Industriell inredning passar dig som vill ha ett unikt hem med ombonad känsla. Stilen hämtar inspiration från fabriker och verkstäder och möjligheterna är enorma, det är endast din fantasi som sätter gränser. Den industriella inredningen sätter en tuff prägel på ditt hem där slitna, rostiga och återvunna möbler gör ditt hem enastående. De tuffa och lite råa industriella möblerna passar perfekt som komplement i ett hem med romantisk eller lantlig inredning, kombinationen av det mjuka romantiska och det hårda industriella skapar en kontrast som ger liv till hemmet.  

I den industriella inredningsstilen så hör alla produkter som ger dig en känsla av gammal fabrik, lagerlokal eller verkstad hemma. Den kännetecknas ofta av hårda och råa material och mörk färgskala. Plåt är ett populärt material i denna kategori, men du finner även återvunnet trä och svart metall. För att lätta upp i det hårda och mörka kan inredningsstilen med fördel kombineras med naturmaterial och gröna växter. 

Hos oss på Möbelbazaren finns prisvärd industriell inredning som sticker ut ur mängden. Några av våra produkter är containerskåp, containerskänkar, containersängbord, soffbord på hjul, tv-bänkar och schyssta skänkar.  

Läs mer

Läs mer