Billiga möbler och inredning, färdigmonterat!Öppettider / Hitta hit

Vita möbler tidlös design

Alezzi vit är en möbelserie med prisvärda vita möbler som passar de flesta inredningsstilar. Vitt är den perfekta färgen att ha som färgbas på dina möbler för att sedan kunna sätta din egen prägel med hjälp av textilier och inredningsdetaljer. En vanlig missuppfattning är att ett vitt hem är kallt och opersonligt, men med rätt detaljer ger den vita färgen dig ett ljust och fräscht hem som är lätt att variera. 

För att få det vita hemmet att leva så är ett tips att arbeta med olika texturer. Blanda hårt, mjukt matt och blankt för att skapa en inbjudande känsla. Naturmaterial som trä, läder och natursten gör sig bra i det vit hemmet och ger dig en stilren skandinavisk inredningsstil. Kombinerar du istället det vita med mörka detaljer så skapar du ett litet mer dramatiskt intryck och går mot den lite mer industriella stilen. Oavsett inredningsstil så är gröna växter en detalj som det vita hemmet mer levande och personligt. 

Denna serie är tillverkad av mdf och pinjeträ och finns även i svart. Möblerna är monterade och klara, bara att packa upp och börja möblera!

Läs mer

Läs mer