CartDin varukorg är tom!  

Billiga möbler och inredning, färdigmonterat!Öppettider / Hitta hit

Byråer

En rymlig byrå kan vara lösningen på många förvaringsproblem då det är ett utrymmeseffektivt sätt att förvara prylar och kläder på. En byrå passar de flesta rum i hemmet där du vill kunna förvara dina saker utan insyn men gör sig extra bra i sovrummet eller hallen som komplement till en garderob där den kan svälja en hel del kläder, strumpor, vantar, och mössor. Förutom att vara en praktiskt förvaringslösning så kan byrån även vara en fantastisk inredningsdetalj. Här har vi en stor samling svarta och vita byråer, men vi har även våra kinabyråer som gärna står i centrum. Oavsett vilken stil du letar efter så finns här något för dig. Flera av våra möbler finns endast här hos möbelbazaren. Alla möbler levereras monterade, bara att packa upp och börja möblera!

Läs mer

Vit byrå

Vit är en färg som piggar upp och passar i alla rum, med en vit byrå i hallen eller sovrummet kan du låta andra detaljer som textilier eller tapeter ta plats istället. Vill man inreda med vitt men undvika ett avskalat och kalt intryck så finns det många knep att ta till. Ett av dom är att arbeta med många olika strukturer. Kombinerar du en vit byrå med linnegardiner, fluffiga mattor och kuddar i olika ljusa nyanser så skapar du en hemtrevlig och varm känsla.

Svart byrå

Svarta möbler skapar kontraster och dramatik för ett rum men kan med rätt detaljer ge ett lugnt och stilrent intryck, oavsett vilken inredningsstil du gillar så är svart en väldigt användbar färg. Vill du ha en mjuk och tidlös känsla i rummet så kan du matcha din svarta byrå med naturmaterial. Är du ute efter en lite mer dramatisk och industriell stil så kan du istället blanda de svarta möblerna med metall- och stendetaljer som ger en modernare känsla i rummet. 

 

Läs mer