CartDin varukorg är tom!  

Billiga möbler och inredning, färdigmonterat!Öppettider / Hitta hit

Alla hem förtjänar ett vackert vitrinskåp

Har du fint porslin och snygga glas som du inte vill gömma bakom luckorna i köket? Vitrinskåp är en populär möbel, och det är inte så konstigt med tanke på att det är få möbler som är så vackra samtidigt som de är praktiska. I de flesta hem finns möjligheten att placera ett vitrinskåp där du kan förvara ditt finaste porslin eller prydnadssaker. I vissa hem passar det långa smala vitrinskåpet som gärna placeras i ett hörn, i ett annat hem kan ett lågt vitrinskåp användas som tv-bänk och ett högt vitrinskåp som en snygg detalj längs en vägg.

Oavsett om du söker ett stort eller litet vitrinskåp så har vi något för dig. Vi har både billiga vitrinskåp och en serie med exklusiva skåp. Skåpen finns i olika stilar och olika färger såsom svart, vitt och brunt. Kolla in våra unika containerskåp som passar utmärkt till den industriella inredningsstilen. Vi har även skåp i stilarna New England, indiskt, lantligt och asiatiskt. Våra möbler är billiga och levereras färdigmonterade. Skapa ditt unika hem med ett snyggt vitrinskåp som lyfter inredningen och är bra förvaring.

Läs mer

Att inreda i vitrinskåpet

När man nämner ordet vitrinskåp så tänker de flesta på förvaring av finporslin och vinglas, men vitrinskåpet är inte bara en praktisk förvaringslösning utan kan också vara en vacker inredningsdetalj om man så vill. Slänger man bara in prylarna utan eftertanke så skapar man lätt ett kaos som inte alltid är så vackert att se på, fundera därför gärna en extra gång på vilka prylar som ska få pryda skåpet. Det kan vara snyggt att blanda glas och porslin tillsammans med en hög med vackra böcker, ljuslyktor, champagneflaskor eller fina förvaringslådor. Arbeta gärna med kontraster och blanda olika material. Kristallglas gör sig bra tillsammans med naturmaterial, till exempel en förvaringslåda i rotting. Lek också med olika storlekar, blanda små prydnader med stora skålar och krukor. En annan metod för att skapa harmoni är att leka med färg, håll dig till en viss färgskala eller placera prylarna i små grupper utifrån färg. 

Dölj innehållet med hjälp av tyg

Ibland vill man kunna stuva undan även vardagsporslinet och inte behöva tänka på att det ska se snyggt ut i ett vitrinskåp. Vårt tips är då att sätta tyg på insidan av skåpet. Det gör man enklast med kardborreband som har klister på baksidan. Då kan man enkelt ändra färg och mönster på tyget utifrån säsong eller övrig inredning. 

Montera lampor

Vill man ytterligare förstärka effekten av vitrinskåpet så kan man montera in lampor i skåpet, det ger ett djup till rummet och ingen undgår att se det vackra innehållet. Det finns många enkla lösningar för belysning, både batteridrivna och elnätsanslutna.

Vitrinskåp som skoförvaring

Är du en riktig skofantast? Använd ett vitrinskåp som skoförvaring i hallen eller sovrummet. De allra finaste skorna kanske inte kommer till användning så ofta, men placerar du dom i ett vackert vitrinskåp med glasdörrar så kan du njuta av din skosamling varje dag. 

Vita vitrinskåp

Vit är en fantastisk färg som är väldigt populär i våra hem här i skandinavien. Med ett vitt vitrinskåp får du en möbel som smälter in i omgivningen samtidigt som den framhäver dina vackraste prydnadsföremål och porslin. Vita vitrinskåp passar dig som älskar den ljusa avskalade stilen eller den mysiga lantliga stilen. Våga inreda det vita vitrinskåpet med lite färgglada prylar i olika material, det ger skåpet lite liv.

Svarta vitrinskåp

Med ett svart vitrinskåp får du en ombonad känsla och en härlig kontrast om du har ljusa väggar. Svart är en färg som går hem inom alla inredningsstilar och en färg vi aldrig tröttnar på. Med bra ljusinsläpp och en ljus bas blir inte svarta möbler förminskande för rummet som många kan tro. Tillsätter du belysning i det svarta vitrinskåpet så blir det otroligt effektfullt och kan lyfta hela rummet.

 

Läs mer